English  Swedish

Informationssäkerhetsexpert avslöjar Pfizers Covid-vaccinkontrakt: ”Därför kämpade Pfizer kämpade för att dölja detaljerna”

Denna vecka läckte vaccinkontrakten med Albanien och Brasilien som tecknats med läkemedelsjätten Pfizer för leverans av vacciner.

Informationssäkerhetsexperten Ehden Biber berättade för America’s Frontline Doctors (AFLDS) Frontline News att det första dokumentet som nyligen kom fram upptäcktes av den albanska tidningen Gogo.al. Biber kunde sedan hitta det digitalt signerade brasilianska kontraktet och minst två andra, en med Europeiska kommissionen och den andra med Dominikanska republiken.
Vaccin-kontrakt Pfizer

AFLDS Chief Science Officer Dr. Michael Yeadon svarade på avslöjandena efter att ha läst Albaniens kontrakt och sa att det ”ser äkta ut.” Han fortsatte: ”Jag vet den grundläggande anatomin i dessa avtal och inget saknas som jag förväntar mig att vara närvarande, och jag har inte sett några ledtrådar som tyder på att det är falskt.”

Michael Yeadon noterade vad han tyckte var ”den mest häpnadsväckande uppenbarelsen”, med hänvisning till klausulen som säger ”om det finns lagar eller förordningar i ditt land enligt vilket Pfizer kan åtalas, godkänner du att ”ändra lagen eller förordningen” för att ta bort den punkten.”

  1. Pfizer tar inget ansvar för eventuella biverkningar, skador, inklusive dödsfall relaterade till CoV-19-injektionen.
  2. Köparen (varje regering) betalar eventuella skadeståndskrav på grund av biverkningar, inklusive dödsfall.
  3. Köparen (varje regering) måste godkänna att de långsiktiga effekterna av ”vaccinet” är okända.
  4. Köparen (varje regering) måste godkänna att effektiviteten av ”vaccinet” är okänd.
  5. Köparen (varje regering) måste godkänna att okända biverkningar, inklusive dödsfall kan inträffa efter administrering av ”vaccinet”.
  6. Köparen (varje regering) måste godkänna att okända biverkningar, inklusive dödsfall kan inträffa efter administrering av ”vaccinet”.
  7. En okänd enhet (artificiell intelligens – AI) och/eller annan teknik (adjuvanser av grafenoxid – GO) omfattas av definitionen av Pfizer-vaccinet.
  8. Billigare och mer effektiv medicinering som kommer ut på marknaden eller tycks finnas på marknaden, till exempel ivermektin eller hydroxiklorkin (HCQ), ska inte vara en anledning att säga upp avtalet.”

Källa:
Dr Robert O. Young
LifeSite News

Lämna ett svar