English  Swedish

Advokat Reiner Fuellmich tal – Trafalgar Square, London 210724

Reiner Fuellmich tal – Trafalgar Square, London 210724

Reiner Fuellmich berättar på slutet om läkaren som ska ta ut pengar vid en bankomat. En kvinna står med munskydd bredvid och hon backar och säger att hon är rädd att han ska smitta henne och att hon ska smitta sin man. Läkaren säger att hon inte ska vara rädd, går fram till henne, tar av henne munskyddet och kramar henne. Kvinnan börjar gråta. Ingen har kramat henne på över ett år. Reiner Fuellmich avslutar talet med att säga:
”Det är vad det hela handlar om, mänsklighet versus omänsklighet. Vi är mänskliga. Vi kan skratta, gråta, dansa, sjunga och kramas. Den andra sidan kan inte det. För den andra sidan har ingen tillgång till den andliga sidan. Därför kommer den mörka sidan, utan tvivel, förlora det här omänskliga kriget om livet och skapelsen.”

Lämna ett svar