English  Swedish

Advokat väcker åtal mot DHHS för 45 000 dödsfall av vaccin

Medborgare är i stort sett inte alls medvetna om att tusentals rättegångar bedrivs mot COVID-brottslingar. Tom Renz, en advokat för Ohio Stands Up, har en pågående rättegång vid federal domstol mot Department of Health and Human Services, DHHS, för att upphäva alla hälsopåståenden relaterade till COVID-19-pandemin.

Ohio Advocates for Medical Freedom, en grupp anti-vaccinaktivister tillsammans med Renz, publicerade Renz’s 35-minuter långa fotocollage på Youtube med vittnesbörd i House State and Local Government Committee. Videon togs bort av de tunga censorerna som försvarar Big Pharmas plan att vaccinera hela världen för vinst och befolkningskontroll.

Läs mer:
Vaken.se
Principia Scientific
Daily Expose

Lämna ett svar