English  Swedish

Massvaccinationerna avslöjades redan 1989 tidningen The Sun

STOREBROR KOMMER. Insideravslöjande: Hemlig plan för att märka varje man, kvinna och barn av Joe Frick
Först publicerad: 1 augusti 1989 – utgåva av The Sun

Kodade mikrochip som är implanterade i varje person i landet skulle binda oss alla till en huvuddator som kan spåra vem som helst när som helst, och planer för ett sådant system pågår redan vare sig du gillar det eller inte!

Det hemliga systemet framförs som en tjänst för att skydda folket av höga myndigheter, men vissa insiders som opponerar sig mot detta säger att rörelsen bara är ett annat sätt för Big Brother att kontrollera sina intressen. Massvaccinationerna avslöjades redan 1989 av The Sun

Transmitters (sändare)
”Högsta nationella säkerhetsagenter försöker övertyga källor i Bush-administrationen att starta projektet där varje man, kvinna och barn kommer att implanteras med en liten sändare”, hävdar Davis Milerand, en kritiker av regeringens ingripande som säger att han har fått informationen av en läcka från insidan.

”De försöker säga att detta kommer att vara ett bra sätt för myndigheter att snabbt spåra saknade personer och barn, liksom brottslingar och spioner.”

Injektioner
”Men med dagens häpnadsväckande teknik kan allt om dig finnas i ett litet mikrochip, som skulle vara anslutet till en regeringsdator.”

”Alla myndigheter kommer att veta vad någon person har gjort och gör när som helst.”

Andra källor säger att de små sändarna kan injiceras smärtfritt från en liten pistol hos människor utan att de ens vet det genom ett rikstäckande vaccinationsprogram.

”Allt regeringen skulle behöva göra är att komponera något som svininfluensavaccin,” säger Milerand.

”Tänk dig om de sade att det fanns ett vaccin mot AIDS. Folk skulle skynda sig i flockar för att få en injektion.

”Läkarna själva kanske inte ens skulle veta vad de injicerar. De kunde få information om att mikrochips är genetiska implantat som omprogrammerar kroppen för att bekämpa sjukdom.”

Han tillägger: ”Programmet skulle kräva att alla federala, statliga och lokala regeringsarbetare genomgår injektioner.”

”Det skulle bara vara en tidsfråga innan alla implanteras med ett mikrochip, en slav till regeringen.”

Källa: themmacommunity.com

Lämna ett svar