English  Swedish

Hur länge kan censuren fortgå på Youtube?

Jag följde länken till Reiner Fuellmich’s video ”Session 57: ’Under pressure'”. Men nu blir jag inte längre förvånad över att mötas av en svart ruta där det står: ”Den här videon har tagits bort eftersom den strider mot YouTubes riktlinjer för communityn.” Vad är det för riktlinjer? Det är en vanlig intervju.

Ämnen som skulle tas upp i videon var:

  • Resultat från NL Corona Committee BPOC.
  • Rapport om österrikisk begäran om standardkontroll.
  • Trycket på läkare från patienter, politik och industri
  • Dubious vaccination tilltalar flyktingar
  • Individuella vaccinationsbeslut före och i tider av Corona
  • Sammanfattning av nuvarande AFLDS-tvister.

Ingen fara. Det finns fortfarande kanaler som inte censurerar. På Odysee kan du se videon: ”Session 57: ’Under pressure'”

Var är den öppna debatten?

Om allt censureras och det inte är tillåtet att ha en öppen debatt angående Covid-”vacciner” så måste man väl ändå fråga sig varför. Varför?

Hur länge kan det fortsätta döljas och ljugas i mainstream media? Hur är det möjligt att år 2021 kan människor lalla omkring helt ovetandes och så fort någon nämner dold agenda så skriker de: -Konspirationsteoretiker. Har de glömt Nazityskland? Människor som tror att de aldrig skulle falla för en man som Hitler klappar sig själva på axeln och säger: ”Hur kunde tyskarna bli så lurade av Hitler?” Historien upprepar sig. År 2021.

Människor som följer strömmen skrämmer mig

Det är mer skrämmande att människor låter sig luras så grovt och inte ifrågasätter någonting, än de få människor som sitter och toppstyr. Det är dessa människor som med öppna ögon låter sig vilseledas för att de inte vill avvika från flocken, som ger makten till personer som Klaus Schwab och Bill Gates.

Alltför oftast möts vi av denna på Youtube idag.

Youtube censur

Allt för ofta möts vi av denna bild på Youtube

Lämna ett svar