English  Swedish

Covid-pass för att begränsa din frihet

Covid-pass för att begränsa din frihet
Det heter att det är att det är upp till var och en om man vill vaccinera sig mot Covid-19. Men i och med att Covid-pass införs så tvingar samhället dig att ta vaccin om du vill fortsätta leva i frihet. Vi som församling kan påverka Sveriges framtid genom att be för överheten och att Guds vilja ska ske i landet. Vi kan inte bara stå tysta och se på vad som händer. Covid-passet är en förberedelse för det system som beskrivs i Uppenbarelseboken 13. Med Covid-passet kan du resa, gå på restaurang, konferenser, musikfestivaler och sportevenemang. Slutligen kommer det bli så att du inte kommer att kunna köpa eller sälja om du inte underordnar dig detta system som håller på att byggas nu.
Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666. Upp 13:16-18
Nu är inte tid att gripas av panik. Själv är jag väldigt full av förhoppning och glädje för jag vet att Jesus snart hämtar hem sin församling. Men för att fler männniskor ska ha chans att bli frälsta så är jag glad att Han dröjer ännu lite till, trots att min längtan efter Jesus är så stor. Länkar: Nya Dagbladet: Naomi Wolf: Vaccinpassen leder till digitalt slaveri och apartheid Youtube – The Daily Clout: Dr Naomi Wolf on Vaccine Passports and why they Equal Slavery – The Daily Clout

Lämna ett svar